Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Начелник Јагодић наградио најуспјешније ученице

13/06/2017

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић данас је са сарадницима уприличио пријем за ученице које су током деветогодишњег школовања оствариле најбоље резултате. Ријеч је о Марији Нерић, ученици генерације и носиоцу Вукове дипломе, Ирени Иконић, одличној ученици и успјешној спортисткињи и Сари Ристић, носиоцу Вукове дипломе.

Овом приликом, начелник им је честитао на оствареним успјесима и уручио новчане награде, у знак поштовања према труду који су уложиле. Захвалио им је што су својим знањем и спортским достигнућима на најбољи начин представљале Рогатицу гдје год су се такмичиле. Јагодић је констатовао да их након завршетка овог важног периода живота и школовања чекају нови изазови, али да не сумња у њихове способности. Пожелио им је да се за четири године сретну истим поводом, али по завршетку средње школе.

Потпредсједник Скупштине општине Рогатица Нинослав Прелић и начелница Одјељења за општу управу Андријана Нешковић честитали су ученицама на изузетном успјеху и пожељели су им срећу у наставку школовања.

Марија, Ирена и Сара су захвалиле на пријему и урученим наградама, обећавши да ће наставити истим стазама, на понос породицама и Рогатици.

Last modified: 13/06/2017

Comments are closed.