Званична интернет презентација Општинe Рогатица

МОСИ 2017 – Наши спортисти нижу успјехе

07/07/2017

За досадашње наступе спортиста који представљају Рогатицу на 54. МОСИ у Пљевљима може се рећи да су изузетно успјешни. Одбојкашице су јуче одиграле двије утакмице, поразивши екипе Фоче (2:1) и Новог Пазара (2:0). Јутрос су поразиле екипу Вишеграда, те их вечерас очекује полуфинална утакмица против Пријепоља.

Рукометашице такође бриљирају. До сада су поразиле екипе Горажда и Мојковца. Ништа мање нису успјешни ни кошаркаши, који су јуче поразили комшије из Вишеграда, а јутрос и екипу Чајнича.

У екипном поретку екипа које се такмиче у стрељаштву, Рогатичани се налазе на 7. мјесту, што и није лоша позиција, узме ли се у обзир јака и бројна конкуренција. Екипа Рогатице је у малом фудбалу поразила екипу Жабљака резултатом 3:0, док се сусрет са екипом Рудог завршио неријешено – 1:1. Стонотенисери се у екипном поретку налазе на 2. мјесту групе Б.

Наши атлетичари и атлетичарке су се током јучерашњег дана такмичили у више дисциплина. Као што смо писали, до сада је једину медаљу освојила Тања Марковић Дракулић у скоку удаљ, али и остали наши атлетичари имају запажене наступе. У екипном пласману мушких екипа Рогатица је на 7. мјесту, на којем се налазе и жене.

Нашим спортистима честитамо на пласману, фер и успјешној игри. Остали резултати биће познати током дана.

 

Last modified: 08/07/2017

Comments are closed.