Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Млади фудбалери на пријему код начелника Јагодића

31/05/2017

Пионири ФК “Младост” Рогатица су јучерашњом побједом против “Сутјеске” из Фоче, у оквиру Омладинске квалитетне лиге, потврдили да су најбољи на подручју Сарајевско-романијске регије и Херцеговине. Тиме су изборили учешће на турниру за првака Републике Српске, који ће се одржати сљедећег викенда у етно-селу Станишићи. Ту ће одмјерити снаге са 3 најбоље екипе из осталих регија. Три екипе које се најбоље покажу на овом турниру, такмичиће се у Првенству БиХ. Важно је нагласити и то да је ово први пут након више од 10 година да се нека од селекција ФК “Младост” пласира у борбу за првака.

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић данас је уприличио пријем за младе фудбалере, који су дошли у пратњи члана управе ФК “Младост” Младена Лакића и тренера Младена Симсије. Јагодић није крио задовољство тиме што је ово само једна од многих екипа које својим спортским достигнућима успјешно представљају Рогатицу широм државе и шире. Нагласио је и да је посебно задовољан тиме што се омладина масовно ангажује у спорту, бирајући тако здрав пут развоја личности.

Присутан је био и Марко Томовић, в.д. директор ШГ “Сјемећ” Рогатица које је годинама незаобилазно у подршци спортистима наше општине, а тако ће бити и убудуће. Фудбалери су захвалили начелнику на пријему и досадашњој подршци и обећали су да ће се трудити да остваре што боље резултате.

Last modified: 31/05/2017

Comments are closed.