Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Кошаркаши на пријему код начелника Јагодића

20/06/2017

За пионире Кошаркашког клуба “Рогатица” који су на Међународном кошаркашком турниру у Венелесу у Француској освојили треће мјесто, начелник општине Рогатица Милорад Јагодић данас је уприличио пријем.

Малишани су дошли у пратњи предсједника КК “Рогатица” Винка Зорановића и тренера Рајка Којића. Према њиховим ријечима и поред јаке конкуренције наши пионири су изванредном игром освојили 3. мјесто. Ваљало би напоменути да ни 5. мјесто које су освојили јуниори није безначајно, с обзиром на међународни карактер турнира и снагу противничких екипа.

Управа и кошаркаши захвалили су начелнику Јагодићу на несебичној подршци за одлазак на овај турнир, али и на остала такмичења. Захвалност су изразили и Љубиши Рацковићу, власнику “Рађен” д.о.о, као и другим привредницима.

Начелник Јагодић честитао је малишанима на успјеху, рекавши да су они, као и сви наши спортисти и млади успјешни људи најбољи амбасадори Рогатице, чији успјеси нас чине поносним. Стога, обећао је Јагодић, Општина Рогатица ће увијек пружати подршку спорту и омладини.

Да КК “Рогатица” располаже квалитетним играчима свједочи и чињеница да је Срећко Форцан, рођен 2003. године, позван у репрезентацију Републике Српске, али и од стране Кошаркашког савеза Србије на Кошаркашки камп у Кладову, на који ће отпутовати за неколико дана.

Last modified: 20/06/2017

Comments are closed.