Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Предсједницима мјесних заједница Рогатица 1 и Рогатица 2 уручени кључеви канцеларије за рад са грађанима

03/07/2017

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић данас је Љубиши Перковићу, предсједнику МЗ Рогатица 1, и Вери Дамјановић, предсједници МЗ Рогатица 2, уручио кључеве канцеларије за рад са грађанима.

Према Јагодићевим ријечима, циљ је да се рад и комуникација са грађанима подигну на виши ниво, а ова канцеларија је корак више ка том циљу. Он је нагласио да ове двије најбројније мјесне заједнице никада до сада нису имале простор за рад, а због тога су највише испаштали грађани. Начелник је додао да су грађани на првом мјесту и да ће важна спона између Општине и њих бити управо канцеларије мјесних заједница. Осим тога, тежиће се ка томе да у складу са Законом о локалној самоуправи мјесне заједнице максимално реализују све што је у њиховој надлежности, што до сада није био случај.

Перковић и Дамјановићева су изузетно задовољни уступљеном канцеларијом, која се налази на спрату старе гимназије. Кажу да ће им рад са суграђанима бити изузетно олакшан. Најавили су да ће радно вријеме канцеларије бити накнадно утврђено, али да ће и поред тога својим суграђанима бити увијек на располагању.

Last modified: 03/07/2017

Comments are closed.