Званична интернет презентација Општинe Рогатица

“Иконић Комерц” Рогатица – још једна успјешна година

30/12/2017

Након сумирања пословних резултата у години на измаку у предузећу “Иконић Комерц” из Рогатице изузетно су задовољни. Ово предузеће, које се бави примарном и финалном обрадом дрвета и запошљава више од 80 радника, важи за једно од најуспјешнијих не само на нашем простору, већ и мимо граница државе.

Власник предузећа Душко Иконић каже да се тајна успјеха налази у домаћинском управљању, али прије свега и у добром односу са радницима који дају највећи допринос квалитетном функционисању предузећа.

Његујући управо те односе, менаџмент “Иконић Комерца” данас је организовао традиционално дружење за раднике и њихову дјецу. Прво су обрадовани најмлађи. Више од педесеторо дјеце чији родитељи су запослени у “Иконић Комерцу” данас је добило новогодишње пакетиће, које им је подијелио Дјед Мраз.

Затим су радници “Иконић Комерца” наставили дружење у веселом расположењу и уз богату трпезу на којој се између осталог традиционално нашло и месо мангулице. Овом приликом Душко Иконић је свим суграђанима и пословним партнерима пожелио здравље, срећу и успјех у новој години.

chevron-right chevron-left

Last modified: 30/12/2017

Comments are closed.