Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Хуманитарна акција за Александра Гајића из Зворника

07/02/2018

Општинска организација Црвеног крста Рогатица покренула је хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава за помоћ у лијечењу једногодишњег Александра Гајића из Зворника. Александар је оболио од агресивног тумора на малом мозгу и смјештен је на клиници у Минхену. Лијечење је започето, али су потребна новчана средства у износу од 390.000 евра, што је веома тешко обезбиједити.

С обзиром на то да је сваки минут драгоцјен, овим путем Вас молимо да се сви заједно укључимо у ову хуманитарну акцију и што хитније дјелујемо у складу са својим могућностима, те тако помогнемо овом малом борцу да добије најтежу битку – битку за живот.

Средства можете донирати у кутије које ће бити постављене у трговинским радњама и угоститељским објектима у нашем граду, као и директно на жиро-рачун Црвеног крста Рогатица бр.: 562-001-00002706-88,  а након надамо се успјешно спроведене акције Црвени крст ће сва средства уплатити на жиро-рачун породице Гајић.

У акцију прикупљања помоћи укључиле су се све општине у Републици Српској, као и неке општине у Федерацији БиХ, како би се новац што прије прикупио и уплатио на рачун клинике, чиме ће бити омогућен наставак Александровог лијечења. Надамо се да ћемо још једном положити испит хуманости и показати да смо спремни помоћи онима којима је то најпотребније.

Општинска организација Црвеног крста Рогатица

Last modified: 07/02/2018

Comments are closed.