Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Фудбалски спектакл: Младост – Црвена звезда

15/08/2017

Аутобус Црвене звезде, који је јуче прокрстарио рогатичким улицама, поздрављали су и стари и млади. Чак и навијачи вјечитог Звездиног ривала Партизана нису остали равнодушни, те су сви заједно похрлили ка рогатичком стадиону.

На почетку је начелник општине Рогатица Милорад Јагодић поздравио публику и играче, отворивши званично “Преображењске дане”.

А онда је услиједио спектакл, током којег су гости постигли три гола. Међутим, стиче се утисак да је резултат био најмање важан, а да публика није знала за кога да навија, доживљавајући и Младост и Звезду као свој тим. Ипак, најважније је то што су се и једни и други окупили да одиграју ову утакмицу која је пробудила неке старе навијачке страсти и подсјетила на неки другачији фудбал.

Дружење рогатичких делија, као и ветерана оба тима настављено је у вечерњим сатима, са подсјећањем на нека стара времена и склапањем нових пријатељстава.

Утакмица је одиграна под покровитељством Општине Рогатица, као и низа предузећа: ШГ Сјемећ, Power, ДММ, Ранкос, Рађен, Деспот, Монтенегрос и других.

chevron-right chevron-left

 

 

Last modified: 15/08/2017

Comments are closed.