Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Дјечији вртић “Бамби” обиљежио крсну славу

23/12/2017

У Дјечијем вртићу “Бамби” Рогатица јуче је владала славска атмосфера. Уз присуство свештеника, представника локалне власти, управног одбора и привредника, запослени и полазници вртића обиљежили су крсну славу ове установе – Светог Николу. Након освећења славског колача и жита, малишани су одржали пригодан програм и показали да одлично познају славске обичаје. Разлог одложеног обиљежавања славе је то што многе породице из којих долазе дјеца славе управо Светог Николу.

У духу Никољдана начелник општине Рогатица Милорад Јагодић уручио им је никољданске чизмице напуњене слаткишима, а које су за њих украсиле мајке. Јагодић је радницима вртића пожелио успјешан рад и повећање броја дјеце у вртићу. Први човјек општине додао је и то да ће Општинска управа настојати да нашим најмлађим омогући најбоље услове за учење и игру.

Након програма уприличен је свечани ручак за госте. Директор “Бамбија” Наташа Дувњак наздравила је присутнима и захвалила на досадашњој подршци, изражавајући наду да ће се начелникове жеље обистинити.

 

Last modified: 23/12/2017

Comments are closed.