Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Атлетичарке се окитиле медаљама, кошаркаши савладали “Борац”

12/04/2017

НОВЕ МЕДАЉЕ АТЛЕТИЧАРКИ

У организацији Атлетског савеза БиХ и Атлетског клуба Зеница у недјељу је  одржано Aтлетско првенство БиХ за старије пионирке. Атлетичарке Српског атлетског клуба из Рогатице вратиле су се са једном златном и по три сребрне и бронзане медаље.

У трци пионирки на 100 метара са препонама титулу првакиње БиХ освојила је Ирена Иконић, док су Николина и Снежана Ћаћић освојиле сребрну и бронзану медаљу. Сестре Ћаћић су и у скоку увис такође освојиле друго, односно треће мјесто.

Ирена Иконић је заблистала и у трци на 100 метара, гдје је међу 28 такмичарки, освојила бронзану медаљу, док је Дејана Јанковић заузела високо пето мјесто. У трци штафета на 4×100 метара наше атлетичарке су освојиле сребрну медаљу, док им је прво мјесто измакло за само једну стотинку.

КОШАРКАШИ У ВРХУ ТАБЕЛЕ

У оквиру 23. кола Прве лиге Републике Српске кошаркаши КК “Рогатица” савладали су КК “Борац” из Бањалуке резултатом 76:71. Квалитетном игром наши кошаркаши учврстили су своју позицију у врху табеле. Први на табели је “Радник БН Баскет”, друга “Сутјеска”, а иза њих кошаркаши из Рогатице, Сокоца и Приједора дијеле исти број бодова, као и добијених и изгубљених утакмица.

Last modified: 13/04/2017

Comments are closed.