Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Асфалтирање путева у Рогатици се наставља – завршен асфалт у Пљешевици

16/07/2017

Тренд изградње и модернизације путева у Рогатици се наставља. Након што је недавно асфалтиран пут у Пашић Кули, убрзо је асфалтиран и пут у насељу Пљешевица. Ријеч је о још једној инвестицији Шумског газдинства “Сјемећ”, која је реализована протеклих дана.

Асфалтни пут дужине 435 метара, вриједности скоро 60.000 КМ, биће од великог значаја за потребе “Сјемећа” у експлоатацији огревног дрвета, али ће значити и домаћинствима из овог дијела Пљешевице. Тим поводом, становници Пљешевице јуче су у знак захвалности припремили свечани ручак за руководства ШГ “Сјемећ” и Општине Рогатица.

Милован Бојат је у име мјештана изразио захвалност садашњем начелнику општине, а тадашњем директору “Сјемећа” Милораду Јагодићу, који је иницијатор модернизације овог пута, и тренутном вршиоцу дужности директора “Сјемећа” Марку Томовићу. Бојат је нагласио како је дато обећање испуњено и да ће модернизовање ове дионице бити од немјерљивог значаја за Пљешевичане.

Јагодић и Томовић су закључили да предузећа и институције увијек морају бити на услузи локалној заједници, у корист квалитета живота грађана. Први човјек општине додаје да ће се и у будућности, у складу са могућностима, тежити ка опоравку инфраструктуре, с обзиром на одређен застој протеклих година.

Last modified: 17/07/2017

Comments are closed.