Званична интернет презентација Општинe Рогатица

Тријумфом „Визиона“ завршен XV Божићни турнир у малом фудбалу „Рогатица 2017“

14/01/2017

Синоћ су одигране завршне утакмице XV Божићног турнира у малом фудбалу „Рогатица 2017“. У финалној утакмици виђена је жестока борба између домаћих екипа „Визион“ и „ДОО Печеница“. Утакмица је завршена резултатом 4:2 у корист „Визиона“, који је побједник турнира. У борби за треће мјесто састали су се „Ресторан 9“ из Фоче и „Мајдов“ из Месића. Фочаци су однијели побједу и освојили треће мјесто, резултатом 5:3.
Најбољима су уручени пехари, дипломе и новчане: 1500 КМ за прво, 700 КМ за друго и 300 КМ за треће. Проглашени и награђени су и: најбољи стријелац – Огњен Пљеваљчић (Ресторан 9), најбољи голман – Милош Пандуревић (Визион) и најбољи играч турнира – Никола Мојовић (Ресторан 9).
Организатор турнира био је Центар за културу и спорт „Раденко Мишевић“ из Рогатице, генерални покровитељ Општина Рогатица, а спонзор Шумско газдинство „Сјемећ“ из Рогатице. Према ријечима Миша Соколовића, предсједника Организационог одбора турнира, тунир је протекао успјешно, у спортском духу, без инцидената.

Упоредо са овим сусретима, јуче је одигран и турнир фудбалских нада рођених 2002. године. Побједник турнира је „Младост“ из Рогатице. Друго мјесто освојио је „Бамби Соко“ из Вишеграда, а треће „Стакорина“ из Чајнича. Најбољи стријелац овог турнира био је Андрија Јањић (Младост), најбољи голман Борис Тановић (Бамби Соко), а најбољи играч Ђорђе Ђурђевић (Младост).

Last modified: 04/02/2017

Comments are closed.